sadece gülüyorum. bir insan bu kadar mı güdümlü olur.

benim şahsen tanıdığım 6 yeni* dc nin sahibinde ttnet üzerindeki 4 mühendisin tek tek cep telefonları mevcut.(ben dahil) sorun çıktıgında gecenin 3 ünde arayan arkadaşlarımın işlerinin 3 dk da çözüdüğünüde bal gibi biliyorum. yani telefon sahibi olmak marifet değil. kaldı ki ttnet 24 saat zaten telefonlara bakıyor. eğer normal telefonlarını bilmiyorsanız ben size verebilirim.

metro etherneti ilk kullanan teklan değildir. teklan 2005 ağustos ayından sonra aldı. ben kendi ofisimde ocak ayında kullanıyordum, natro benden 15 gün önce bağlattı ve kullanmaya başladı. niobe, dgn vs gibi firmalarıda saymıyorum. delil istersen telekom'u arar sorarsın. en eski sözleşmeler kime aittir diye. bir delil daha istersen r10.net sitesi teklan daha metronun kokusunu bile almadan önce metro üzerinden hizmet alan radoreden yayın yapıyordu.

bende onu diyorum ya, + birşey söylemiyorsun, zaten olması gerekenleri söylüyorsunuz. marifet bu değil.

Hakan beyi tanımam, oda beni tanımaz, kimse kimseyide tanımak zorunda değil. ben teklanın 3 m2 lik sistem odası oldugu zamanını da bilirim, anetin binasına taşındıgı zamanınıda, eski sahibinide tanırım, bugune kadar teknik yönetimini yapan arkadaşlarıda. bu yüzden 14 senelik bir firmanın ne oldugunu nerden geldiğini bana yorum yapmanıza gerek yok.

benim sistem odamdaki 2 tane switch ile 2 tane network cihazı muhtemelen teklandaki tüm switchlerden daha pahalı sistemlerdir. bilmeden ahkam kesmeyin diyorum.