Mesaj MrManson tarafından yazılmıştır:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar ; Bende sizden uzak kalmaktan oldukça rahatsızım.
Banlanma nedenimi merak ediyorsunuz sanırım. Bence bunun nedeni 'Radmin' in görüşüne ters düşecek hareketler yapmış olmam sanıyorum.2 ay önce forumda bir tartışma olmuş ve bir elemanla küfrleşmiştik , 1 ay süreliğine banlandım. Radmin ile msn de konustuk kesinlikle acılmasını istemiyorum.
1 ay boyunca dedim ve girmedim bu süre zarfında foruma. Fakat 1 ay sonra geldiğimde diğer elemanın değil banlanmak uyarı bile almadığını gördüm. Pm attım cevap vermedi sevgili admin. Topic açtım onada cevap vermedi , diğer arkadaşlar soruncada lafı geçiştirdi. Üstelik o banlanmayan ne küfrler etmişti.
Yaklaşık 15 gün önce hostcu denen bir adam sahte kredi kartı ile aldıgı domainleri forumda satmaya calısıyordu , uyardım forumda insanları bunlar sahte kredi kartı iledir diye. Bunu görünce bana ve aileme küfr etmeye başladı. Yemin ediyorum ağzımdan küfr çıkmadı benim , ama banlanan yine ben oldum.
( oda banlandı ) Ben küfr etmedim , sadece kullanıcıları uyardım. Ama o sevgili admin'e pm atarak topic'i sildirdi. Insanlar öğrenemedi sahte cc ile alındıgını domainlerin.
Artık kime hak verirsiniz bilmiyorum arkadaşlar ama olay böyle.
Kalın sağlıcakla