Shadow; Spam mail dediğin manada ama spam site değil, spam siteyi yapanlar farklı düşünceleri var.stfrld; google onları deniyor, sonra bammmm.... uzun soluklu sürekli çalıntı içerikle yayın yapan site var mı ?

Google makale yi yazana değil, ilk indexletene bakar... Ve asıl sahibi olarak onu görür. Eğer ilk siz indexletmişseniz bile bir süre sizden üstte yer alabilir ( bkz Flash Bot )

Ezo; düzgün editör ve düzgün içerik? artık nereye kadar? editörler copy/paste yapıyor çoğunlukla... Mesela ben makale yazsam ciddi paralar isterim. ( Arkadaşlar bilir 7 - 8 word sayfası yazdığım makale oluyor. En kısası 2 - 3 sayfa oluyor .. ) eh bu makalenin benden aldığı zaman değil, oturup yazabilecek birikime gelmek için harcadığım zaman için isteyeceğim para tabiki web siteleri için tuzlu geliyor. ( Tek bir makalemde bir seferinde 45 bin üzerinde karakter kullandığımı hatırlıyorum ) Bütçe ve editör de değil bazen zincirleri kırmak için "Yürü ya kulum" durumu olması da gerekyor... Ama ekip işi olduğuna katılıyorum tamamen...