Alıntı
Sen Şöle Bir Etrafına Bak Bu Ağacı Bu İnsanları Bu Hayvaları Bu Dünyayı Bu Evreni Kim Yaratmıştır Diye Bir Sor Kendine Bunları Birinin Yarattığı Kesin Ama Bu Yaratıcıyı Kabullenmek Zor Diymi...Belki Biyoloji Dersi Görmüşsündür Evrim Konusunda Canlıların Nasıl Oluştuğu İle Alakalı Evrimlerin Hiç Biri Kanıtlanamamıştır Herkes Bir Evrim Ortaya Atmıştır Aydınlar Hangisi Kendilerine Yakınsa Onu Seçmişler Git Oku Hangisi Mantıklı...Demekki Dünyadaki Bütün Canlıları Yaratan Bir Yaratıcı Var...Hz İbrahim'de Bu Yaratıcıyı Etrafına Bakınarak Bunları Kim Yarattı Diye Bulmamışmıdır...
Sen fazla Harun Yahya okumuşsun. Abartıyorsun ağaç var diğe yaratan olmak zorunda değildir. Bunlar kanıtlayıcı düşünceler değil sadece varsayımlardır.
Evrim teorisi kanıtlanmamış dedin ama buda harun yahyanın uydurmasıdır. Sadece bir bölümü çökertilmiştir.
Dünya üzerinde bilimin kanıtladığı hücreler ve biyokimyasal maddeler yer almaktadır. Bu hücreler bir araya gelerek insanı oluşturabilir, hayvanı oluşturabilir. Tüm canlıların oluşmasında bir olasılık bir dns eşleşmesi vardır.
Gördüğün herşeyin arkasında var olan bir yaratıcıya inanmak bence saçmadır. Din hiç bir zaman varlığı veya yokluğu kanıtlanamayacak bir olgudur. Bu yüzden sapıkça "vardır" veya "yoktur" demek saçmadır.
Din insanın en özel düşüncesidir ve kendinedir. Başkalarına dert anlatmaya çalışmak sapıkça bir içgüdüdür.
Nasıl eşinizle yatak odanızda yaptıklarınızı 3. tekil veya çoğul şahıslara açmıyorsanız dininizde sizedir.
Yani ne beni ne onu ilgilendirmez. Aydınlar demişsin neye göre aydın? Ben aydın olarak Einstain'i goruyorum yada Yale universitesi profesorlerini. senin aydınınla benim aydınım tutuyor muki?