hangi domainler söyle vereyim. msn ini söyle tekrar ekleyeyim. silmişim. kusuruma bakma soruyon hasanı devamlı bana bende bıktım engelledim. sana hasanın telefonuna varana kadar verdim zaten dikkatini çekerim.

isimtescil hesabınıda söyle hangi domainler verilecek onlarıda söyle hemen senin hesabına geçireyim. hasan gelince parasını verir alır senden artık orası beni ilgilendirmez sizin ikinizin arasında kalan bişi ben kendim 18 ime basacam ama hasanın böyle çocukluklar yapacağını bilseydim onlada bu işe girmezdim. Abi net alemi böyle biriyle işe girersin ya seni padişah eder yada seni maskara eder işte hasan beni maskara etti. Şimdi ben host satmaya kalksam daha bu alemde kimse bana güvenmez. Ama kardeşim eğer istiyosan paranı illa ben sana göndereyim bu hafta içinde bu tatsızlık benim başıma kalmasın. Adımın kötü anılmasını hiçmi hiç istemiyorum.

İsimtescil hesabını söylersen direk geçiririm domainleri istersen burdan söyle istersen msn adresini ver ordan konuşalım. Bu tatsızlık için özür dilerim. Herkesten bi daha küçük çocuklarla iş yaparsam ......