Kaan Yaşın kaç öğrenebilirmiyim Çok saçma sapan şeyler yazıyorsun valla
Alternatif link istemişsin hangi linux cd satış yapan sitede war http://www.us.debian.org/CD/vendors/ (yeni açıldıgımız için orda yokuz yakında yer alıcaz) buyur gör biz linux download diye bolumuzu koyduk orda dikkat etmissin ftp adresleri war bir kac dk ayırsaydık ordan linux versiyonları bulabilirdin ve download edebilirdin. Allah aşkına yaw şimdi dışarı çıkın bir cafeden veya kırtasiyeden 1 tanecik cd alın ne kadar fiyat söylüyecek.

Almanyada 1-2 saatte çekiyorlar demişsin biz almanya ya satış yapmıyoruz ki Türkiyede yaşıyoruz Türkiyede Satış yapıyoruz. bizden isteyen alır istemeyen almaz

Şunu söylermisin bunun maliyeti ne kadar ne kadara satmamız lazım we bizden daha ucuz satan yer var mı ?
İzmirde oturanlar bilir sewgi yolu wardır hiltonun yanında Program cd leri tanesi 5 ytl bi sorayım dedim linux var mı var dedi hangi dağıtım dedim bana gelecek linux war 2 cd normal fiyatı 10 ytl sana 8 ytl ye bırakız demişti.
Artık Fazla Polemik olmasın 1 CD İcin 1 YTL Çok görülüyorsa artık ne diyeyim ben Sen artık 1 cd için 100 YTL bile versen yollamam Mantıklı konuşalım

Güzel yorum yapan ve bize destek weren Tüm Arkadaşlara Teşekkur ederiz.
Saygılar
Ersin ERBUGA
LinuXEvi.COM Yöneticisi