DesTRuctionS adlı üyeden alıntı:
@Kaan Mesajına Çok güldüm walla
Ortalama 700 Mb bir cd tutki internetten download ettin Sana maliyeti Kotalı kullanıyorsan kotanı extradan maliyeti 7 YTL
1 tane Boş CD Al kırtasiyeden 0.5 YTL
Üzerinede Kendi Sticker yaptır 0.25 YTL
CD Yakmak için Elektrik parası 0.1 YTL
Zarf Ücreti 0.1 YTL

Gerisini Sen hesapla
1 CD İcin 1 YTL Çok görüyorsan ne diyeyim artık bana taaa batmandan sipariş geliyor hem fiyat hemde hizmetimiz için teşekkur ediyorlar...

Dikkatini Çekerim Haziranın ortasında 500 CD linux Dağıtacaz Kendi cebimden vericem. + Bu işte gönüllü olan bir çok kişi yardımcı olacak.
Artık senden de 100 CD bekleriz o kadar kolay zannediyorsun 500 CD Çoğaltmak.

Başka bişey demiyorum e.ersin@linuxevi.com msn adresim buyur kaydet başka kafana takılan soru war ise sorabilirsin.

Gülünecek birşey yok... Kotalı internet kullanan çok az ayrıca sadece Türkiye'yi neden hesaba katıyorsun ? Almanya'da yaşayan bir kişi bütün Cd yi 1 - 2 saatte indirebilir... Dikkat edersen eğer maliyeti azda olsa demişim... Bu arada 100 tanede sen dağıt demişsin, şu anda yapmam gereken bir çok iş var elimde, onları bitirdikten sonra şu anda hazırlamakta olduğum bir Pardus Gönüllüsü grubu var Erzurum için, projelerimi bitirdikten sonra 100 tane değil 1000 tane Pardus u ben bedava kendim Cd ye yazarak dağıtıp insanlara katkı sağlamak düşüncesindeyim... Körü körüne yorum yapmıyoruz bizde burada... Bedava dağıtım linklerinide koyarsın ha arkadaşlar eğer uğraşamayız diyorsanız bu işlerle şu şu maliyetiyle size Cd sini hazırlayıp yollayıp deseniz daha makbule geçer... Yaptığın iş kötü birşey demiyorum ben, yazdıklarım çarpıtılmış anlaşılan, ben ücret bölümüne kafayı takmışım alternatif linkleri verilmeden... Bende Open Source gönüllüsüyüm ve tam bir Anti-Microsoftcuyum ama bazı şeyleri kalıba sokmak üslubuyla yapmak lazım... Yani komik bir durum yok burada... Kolay gelsin...