Alıntı
gelisen malmo ataginda bir oyuncunu sag cizgiden bindirmis, akabinde kosu yoluna atilan pasi alip ceza sahasina ortalamisti. ben panik halinde "asiktir asiktir" diye tirnaklarimi kemirirken, birlikte mac izledigim fenerli arkadasim "kademede recep var bisey olmaz" demisti.
sonra slow motion yasandi her sey;
recep'in yukselmesi, topa vurmasi, topun aglarla kucaklasmasi...
hala tam olarak tarif edemiyorum bu golu. rovasta desen degil, vole desen o da degil...
hepsinin karisimi akil sir ermez bir gol idi iste...
Alıntı
golün güzel olduğu aşikar. tek sorun yanlış kaleye gitmesi tabi. böylesi bir efsaneye dönüşmüş olmasından dolayı, recep çetin'e gelip bugün şu soruyu sorsalar cevabı ne olurdu acaba?
"recep, o ana dönsek ve o hatayı telafi etme şansın olsa o gol vuruşunu yapar mıydın?"
ben recep olsam kesinlikle "yine yapardım" derdim.
zira bu gol olmasa, o malmö maçı da herhangi bir maç olarak hafıza kayıtlarımızda çok önemsiz bir anı olarak kalacaktı. ama recep'in egzantrik golü sayesinde o maçta, recep'te unutulmaz oldular, efsane oldular.
Alıntı
tarihte hicbir defans oyuncusu attigi golle animsanmamaktatir... recep haric
Alıntı
15 eylul 2005 besiktas malmo maci'nda beşiktaşlı taraftarlar tarafından karşılaşma öncesi bir dakikalık saygı duruşuyla anılması gereken goldür.
Alıntı
aglamakla gulmek arasinda gidip geldigimiz anlar yasatan gol. fakat receb'in kisiligi ve "odunsal" stili, ona kizmamizi zor kilmistir.
her macta gerilerden gelip orta sahayi zipkin gibi gecip ceza sahasina 10 metre kala cektigi "burun" sutlari auta degil, hep taca cikarmasi gibi yanlari da vardi.
Alıntı
mactan sonra recep cetin'in insani gulme krizine sokan demecleri vardir, bir yigin... "engin*'in o topu cikarmasi gerekirdi", "attiklarim icinde en sevdigim gol" demesi. bir de attigi golu begenip begenmedigini engin'e sormasi.

ama iclerinden biri vardir ki.. mac sonrasi soyunma odasina giderlerken engin'e yuklenmis: "oglum ne atliyorsun sutuma, benim topumu cikarabilir misin sen hic?"

hem topu cikarmasini bekle, hem de nasil cikaririsin diye hesap sor. besiktas'in bu yil malmo ile uefa elemelerinde yeniden eslesmesi sayesinde recep'in kulaklari bol bol cinlayacaga benzer.
puoauahuhaaaaaa.... :A
yerlerdeyim :A