Yeni bir tema hazırlıyorum. Sayfayı 3 sütuna ayırdım. En Solda Temanın %50 si genişliğinde felan haberleri listeliyorum. Onun sağında 2 blok var oradaya da diğer şeyleri koyuyorum. Haberin devamı tıklandığında sayfa 3 blokta olmasın diye yeni bir tema yaptım ve onu ana sayfa haricindeki yerlere atadım. onda da sol ve sağ şeklinde ayırdım sağ tarafta, alt alta modülleri yerleştirdim sol kesimde ise haber içeriği veya sayfada başka birşeyin içeriği gözüksün yaptım yani mainbody böyle. doğrusu şu resimdeki gibi.
birde şöyle bir konu var, ana sayfada bulunan mainbody, burada haber modülü felan kullanmıyorum doğru düzgün birşey bulamadım. Haberin devamını tıkladığım zaman haber 2.temaya gitmiyor. ama haber modülü kurduğum zaman düzgün oluyor. burada haberin devamını tıklayınca sol blok içerisinde haberin devamı gözüküyor. ben ise diğer linklere tıklandığında diğer tema içerisinde gözükmesi gibi istiyorum yani haberi tıkladığımda 2.tema içerisinde gözüksün. fakat olmuyor bu
ayrıca ben 1 manşet ve altında diğer haberler şeklinde görünmesini istiyorum doğru düzgün bir haber modlünü bulamadım gitti.