Nur_Talebesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He He Baya yakınız maşallah benim ev saime kadına giderken açacayı planladıgım cafede kartaltepe ilkögretim okulu var şimdi yarısı lise olacakmış onun karşısına oraları bilirsin yav MAşallah hehe baya bi yakınmışız

Bakalım İ.cafe yi kime sorduysam yaka silkiyor kırtasiye filan düşünelim başka yollara bakalım inşALlah
Ben acdım int. cafe ankarada hüseyin gazide 2 lise var düz lise ve meslek lisesi karsı karsıya oraya 300 - 400 metre filandı cafe. Ama okullardan pek iş cıkmadı aslında biz tutturamadık. Çevrem var demişsin benim başımı belaya sokan kendi çevrem arkadaşlarımdı. int. cafe acacaksan başda hiç tanıdıgının olmadıgı bi mekan seçmelisin bence hatta mümkünse başka bi şehre git.
Arkadaşların gelir içerde müşteriyle tartışır küfürlü konusur vs. kızarsın tavır yapar bişi demezsin kafenin içine eder. benim kafem topu topu 1 yıl acık kaldı sonrasında battı zaten. nekadar madde bagımlısı varsa hergün oraya geliyodular sarhoşu ayrı bi dert hırsızı ayrı bi dert. Açmaktan vazgeçdim yazmışsın ama olurda açarsan ( öyle bi hataya düşme derim ) bi kaç ögüt Müşteriyle fazla samimi olma işini temiz yap yeter . Kendi çevreni ve arkadaşlarını uzak tut ve Yapa bildigin kadar elit bi ortam olusturmaya calıs elit bi ortam yapabilirsen zaten güzel para kazanırsın yoksa colukdan cocukdan gelcek 500 bin 1 milyonla bırak para kazanmayı geçinemezsin bile
Ve son olarakda karakolla aranı iyi tut ben cok dikildim kafem 1 yılda 3 kez kapandı bi bi hafta bi 10 gün bide süresiz kapatma 2 bucuk ay filan sürmüşdü. Kapanma Sebepleri ise bi hafta olan sigara yüzünden 10 gün olan kendi arkadaşım kardeşim dedigim insanların cıkardıgı kavka 2 bucuk ay sürende kardeşim bildigim adamın kafemde silah yakalatması yüzünden oldu bu okuduklarından sonra kafeden tiskindigine eminim bencede acma en son battıgımızdada zaten kafe soyulmusdu.