Konuyu ben attım ama her zaman sözü yine bu ucuz pahalı satmak konusuna getirdim. ama sizler dediğimi şirket olarak 1 konuda görüp hep öyle karar verdiniz. bak işte rambilisim arkadaş ne demiş. "Arkadaşım 5 gb alan + 250 gb reselleri aylık 25 liradan satıyorduk ve baktım daha satılmıyor herkes fiyat kırıyor bende bw den kıstım 15 liraya düştüm millet yıllık 50 liradan satarken ben alık 15 liradan satmışım ne olmuş" demiş. ama burayada gelip evet karşıyım ucuz host satanlara demiş. şimdi size soruyorum ozaman 1mbit bağlantı TR de kaç para.? 1mbit TR de kaç paraki sizler 250gb bw yi 25 ytl den veriyorsunuz. bu pahalı hostmudur sayın arkadaşlar? bw düşürmüş 15 ytl yapmış 175gb bw 15 ytl ise bu pahalı hostmudur sayın arkadaşlar. ben konuları buraya getiriyorum ama sizler anlamamak için kendinizi zorluyorsunuz. hadi ozaman bu dediğime bi cevap verin 250gb bw aylık 25 ytl ucuzmudur? senin kaç gb bw hakkın varki 250gb bw yi 25 ytl ye satıyorsun? ucuz hostcluluk budur işte. diğerleri böyle yapıyor diye yaptım diyorsun yapma ben neden yapmıyorum ozaman. para için dersen ben yapmadım hiç bi zaman para kazanacam diye. ama sen neden diğerleri düşürdü bende para kazanmak için düşürdüm diyorsun düşürme kaliteni koy ortaya.