RAMBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışan ankette olmasını istediğim yönde cevap verdim, yazılarda da oaln türde cevap verdim ben ucuz host satılmasına karşıyım millet fiyatı aşağı çekmesin bizde ucuz vermek zorunda kalmayalım fakat, HostMer Hosting - Host - Web Hosting - Domain Tescil - Dedicated - Kiralık Sunucu - Co-Location - Sunucu Barındırma şu siteye gir bir incele Özel Kampanya Haberlerine gir incele adam 1 gb alanı 15 liraya veriyor daha ne yapcaz:S herkes istediği fiyatta host satabiliyor karışamıyoruz bak, ben karışırsın istiyorum ama şuan içi karışamıyoruz.Yani mesajlarda bunu anlatmak istedim.Kaç sunucun var kaç yıllık emeğin var lafına birşey demiyorum saygı duyuyorum fakat sende tabir-i caizse annenin karnında başlamadın bu işe zamanla büyüdün sunucu sahini oldun bilmem anlatabildim mi ?
bilmen anlatamadın hocam hoş güzel sen karşı ol ucuza host satılmasına. tamam bunda anlaştık bu işi bi meslek gibi görüyorsun galiba. peki sana soruyorum senin bu düşüncene karşı gelenlerde sana gelip vergi ödüyormusun diye sorsa ne diyeceksin. hadi buyur. tamam bana saygı duy sağol eyvallah kimsede hemen öğrenmedi bu işi onuda geç. tezini çürütelim ozaman. Vergi ödüyormusun RamBilişim?