CalisanDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iyi hoşda hem şu yazdığına bak hemde ankete verdiğin oya bak. yazında isteyen istediğini yapar diyorsun ama anketde evet karşıyım diyorsun. ozaman gercekci olun. eğer bu yazında ben ucuza satıyorum evet ama hiç bugüne kadarda şikayet olmadı diyorsan anketdede hayırı seçecenki tezlerin birbiri ile uyuşsun. kusura bakma ama bugüne kadar diyorsun bu bahsettiğin bugüne kadar olan kısımda kaç yıllık emeğin bulunuyor acaba Kaç sunucun var sunucunda ne hesapların var ayda sen kaç para ödüyorsunki kaç para kazanıyorsun bi bunları düşün. ve eğer verebiliyorsan ver cevabını.

FoxTeknoloji neden r10. neden bizler sadece buraya bağlı kalalım. ne demek bu birlik dernek. yok kriterlere uyanlar olsun olmasın. ne bu hocam Avrupa birliğinemi giriyoruz. ben r10dayım. alacak adamda bırakın kendisi araştırma yapsın kendisi alsın. böyle bölüm var zaten. şirket olanlar diye 1 bölüm var. baksınlar oraya şirket olanlardan alsınlar. neden bu durumu dahada ilerletmiyoruz arkadaşlar. hem ilerde şirket olmayanlar yapamıyacak diyoruz. hemde yok dernek açalım yok kriter yapalım şunu yapalım diyorsunuz. neden r10da şirket olanların bölümü var ordakilerden alın demiyorsunuz.

Boş işte bu konuda boş konuşan bazı arkadaşlarda boş. hem ayda en düşüğü 130ytl+kdv olan hizmeri aylık 30 ytl ye versinler hemde gelsinler sanane satarız desinler. hemde evet karşıyız desinler. kusura bakmayın ama sizler ne yaptığınızı bilmiyorsunuzki neye karşı geliyorsunuz anlaşılamıyor
Çalışan ankette olmasını istediğim yönde cevap verdim, yazılarda da oaln türde cevap verdim ben ucuz host satılmasına karşıyım millet fiyatı aşağı çekmesin bizde ucuz vermek zorunda kalmayalım fakat, HostMer Hosting - Host - Web Hosting - Domain Tescil - Dedicated - Kiralık Sunucu - Co-Location - Sunucu Barındırma şu siteye gir bir incele Özel Kampanya Haberlerine gir incele adam 1 gb alanı 15 liraya veriyor daha ne yapcaz:S herkes istediği fiyatta host satabiliyor karışamıyoruz bak, ben karışırsın istiyorum ama şuan içi karışamıyoruz.Yani mesajlarda bunu anlatmak istedim.Kaç sunucun var kaç yıllık emeğin var lafına birşey demiyorum saygı duyuyorum fakat sende tabir-i caizse annenin karnında başlamadın bu işe zamanla büyüdün sunucu sahini oldun bilmem anlatabildim mi ?