CalisanDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FoxTeknoloji neyin tepkisini tartışıyorsunuz anlamıyorum hala Adam ucuza satıyor alıcı kişide alıyor. aldığı hizmet kötü olunca zaten buraya gelip bu adam dolandırıcıdır bu adam kalitesizdir bu adam şerefsizdir diye yazıyorlar. diğer piyasalar için bişey diyemem kalitenin yükselmesini istiyorsanız 10gb alan 300gb bw li reseller satmıycaksınız çoluk çocuğa. 10gb alan 300gb bw yi adam 30 ytl aıyor aylık reseller satıyor. bu ucuz hostingciler dediğiniz kişileride bizler yaratıyoruz. sonrada gelmişiz burda onların yaptıklarını tartışıyoruz. Hocam bende bu işi yapıyorum. sunucular kendimiz hat kendimin. manyak para ödüyorum ben her ay. ozaman gelsinler benden hizmet alsınlar. ( örnekde verdiğim 10gb alan 300gb bw 30 ytl yi size özel değil kimler satıyorsa onlara diyorum)
biz satıyoruz ama hakkımızda bugüne kadar bir tane kötü bir yazı yok internette araştırıp bakabilirsiniz isteyen istediği fiyata satar orası bariz bir gerçek ama asıl olan halkın iradesi seçimlerde derlerye kim nereden, kimden hizmet alacağını bilir neredeyse her hafta aynı böyle konular açılıyor tartışılıyor değişen ne yalandan tartışma ortamı işte