yaw arkadaşlar dernek derken o anlamda demedim bir topluluk oluşturabiliriz bu topluluğa girmek için şartlar olabilir sonra sitemizde biz bu topluluğa üyeyiz diye yazarız...
bu topluluk nedir;
hosting de belirli kalite ve sürekliliği sağlamak için işte kendimiz birkaç kriter koyarız..
sonra isteyen istedii fiyatta satar sonra...
Yaşı 18 altı olanlara domain ve host satılmayacak
benim sağ tarafta yaşım yazıyor hocam bizim dururm ne olacak bilişim partisinden tüm seçmenleri kucaklamasını bekeliyoruz...
Her şehirde bir Ni-Osman bir LNW ati yaratacam.
her eve lazım...
ben hayır cevabını verdim. karşı değilim. sizene istediği fiyata satsın. eğer adam sorunsuz ve yıllarca hizmet vercekse 1 ytl yede satar 10 ytl yede satar.
Bırakın böyle konuları neden böyle diyorum; asıl bu dediğiniz hizmeti alanlar düşünsün. devamlı piyasada dolandırıcılık düşük kaliteden bahsediliyor. ama yinede ısrarla bu kişilerden hizmet alınıyor. sizde gelmişsiniz burda olsunmu olmasınmı diye tartışıyorsunuz. anketi neden bu hizmeti alanlar için yapmadınız. yapsaydınız anket sorusunu Ucuza Hosting satanlardan hizmet alıyormusunuz diye, sonra çıkan sonuca görede tartışsanız daha iyi değilmi?
bence fiyata takılmayalım amaç kaliteyi yükseltmek ve piyasada güven sağlamak hem belkide bu anketteki amaç o ucuz satan kişilere bir tepkidir ne dersin ?..