CalisanDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben hayır cevabını verdim. karşı değilim. sizene istediği fiyata satsın. eğer adam sorunsuz ve yıllarca hizmet vercekse 1 ytl yede satar 10 ytl yede satar.

Bırakın böyle konuları neden böyle diyorum; asıl bu dediğiniz hizmeti alanlar düşünsün. devamlı piyasada dolandırıcılık düşük kaliteden bahsediliyor. ama yinede ısrarla bu kişilerden hizmet alınıyor. sizde gelmişsiniz burda olsunmu olmasınmı diye tartışıyorsunuz. anketi neden bu hizmeti alanlar için yapmadınız. yapsaydınız anket sorusunu Ucuza Hosting satanlardan hizmet alıyormusunuz diye, sonra çıkan sonuca görede tartışsanız daha iyi değilmi?
Katılıyorum size yaklaşık 10 konu var böyle diyorum bu işler dernek ile olmaz derneklere üye olma zorunluluğu yoktur dernek o işten ekmek yiyenlere durumu iyi olmayanlara yardım etmek veya derneğin tüzüğünde olan amacı iyi yerlere getirmektir dernek budur.
Eğer derneğin satışlara karışma amacı olsaydı şuanda iki dernekte genel sekreter yardımcısıyım kurardım hostcular derneği dernek üzerinden satış yapardım ama olmuyor dernekler satış yapamaz ancak yardım alır.Bunu anlamayan arkadaşlar var ise il ve ilçelerindeki valilik veya kaymakamlığa gidip dernekler şube dairesinden öğrenebilirler.