yahu uzaklastırsan cokta dedim dimi 2 . birini korkutma niyetinde olsam yanına giderim 3 sanki bana para veriyorlarda bende r10 da duruyorum 4 süresiz banlasan ne lur ne olmaz 5 tehdit ediyormusum cocukmusun sen ya

6 ben senin yerinde olsam simdi radmine telefon ederdim yetkilerimi ver diye eger o sana simdi vermezse çocuk parkına giderdim bilişim suclarına gelince gerekli acıklamayı yaptım msn de okuldan arkadaslarım vardı ve yeni mezunlarda farklı bir yere gitmek sekil olur çevik kuvvet harici bir yer yani onun icin iki muhabbet edelim dedik hatta sonra adamın birisi yanlıs anlamasın diyede engelledim kendisini yaa boyle hadi ara radmini yada parka git yada oturtugun yerde kudur rengin var gelmiş burda onuyorsun icraat olmadan kategori moderatorune bak cok buyuk bir gorev aylık veryorlarmı 500 lira maaş forumdakileri banlıyon diye yada reklamlardan sanada pay veriyorlarmı yoksa sanalda bir rengin olmasımı hosuna gidiyor soyle utanma yada eminim radmin size bedava domain sunucu yada hosting saglıyordur