Bir kaç yerde rastlamış idim kişiler googledan banlandıklarında nasıl bir mail atmalıyız hazır ingilizce varmı diye soruyorlar ben yetkililere atmak için ingilizce ve almanca bir metin hazırladım kullanmak istiyen üstünde değişiklik yapıp kullana bilir

herkeze iyi akşamlar.

Alıntı:
Merhaba Değerli Google Yetkilisi ;

Bu maili size googledan banlandıgımızı düşündüğümüz için atmaktayız.
site adresimiz : Alman Kurdu - Köpek Dostlarının Sitesi ' tir.

7 gün önce google da indexli sayfamız 30000 iken şuan 0 olması bizi bu düşünceye itmiştir.

google ' ın banlanma gerekçelerini okurken sayfamızda içeriğimize uygun yazdıgımız ard arda kelimelerin "spamların" oldugunu keşfettik ve bunları
sitemizden çıkarttık.

sitemizin tekrar siz yetkililerce değerlendirmeye alınmasını rica eder çalışmalarınızda başarılar dileriz.

---------------------------------------------------------------

Sehr geehrtes Google Team ,

Wir senden Ihnen diese E-Mail weil wir bedenken haben das Sie uns aus Google gebannt haben.
Unsere Webseite : Alman Kurdu - Köpek Dostlarının Sitesi

Vor 7 Tagen war unsere Seite boch bei 30.000 index und jetzt ist sie auf 0 was bei uns zu einem Fragezeichen geführt hat.

Als wir die gründe für das Rausnehmen gelesen haben , haben wir die für uns angemessenen hintereinander geschriebenen Wörter als ‘’Spam ‘’ erkannt und diese aus unsrer Seite entfernt.

Wir bitten Sie unsre Seite nochmal zu durschauen.

Viel Erfolg bei Ihrer Arbeit.

--------------------------------------------------------

Dear Google Team ,

We send you these E-Mail because we think that you have banned us from your Website.
Our Website : Alman Kurdu - Köpek Dostlarının Sitesi

Befor 7 days our index was at 30.000 and noe of 0 what had make a question mark to us.

When we read the reasons for the banner we saw that the words which wrote twice marked as ‘Spam’ we took them out.

We request you to look again to our Website.

We wish you a very achievement.

Konuyu ilettiğim mail adresleri: