Bu sitenin scripti satılıktır..
script özellikleri:
1 - Asp kodlama diliyle yazılmıştır..
2 - Full Seo'dur. (404.asp yönetmiyle)
3 - Her sayfanın title'ı farklıdır.
4 - Veritabanı mssql'dur. Yani asp de hit artınca oluşan kasıntılar olmuyor.
5 - Şeffaf admin paneli vardır.. Demo:
www.komikcik.net/admin_demo
6 - Geri kalanı sitede gördüğünüz gibi...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu script size ne kazandırır..?
- Sitenizi kurup, biraz içerik eklersiniz o size otomatik hit sağlar

- Sadece sizin kullanabileceğiniz tasarımınızı da yapabiliriz veya siz tasarımı yapar verirsiniz biz siteye uygun hale getiririz.
- Sitede nereye ne ekletmek isterseniz ekleriz mesela download sayfası istediniz, söylemeniz yeterli.
- Herşeyi sizin zevkinize göre düzenliyoruz
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ücretlendirme..!!
- Script bu haliyle sadece 60 YTL
- Yeni Tasarım 50 YTL
- Sizin tasarımınıza geçiş 20 YTL
- Eklenti ücretleri isteğe göre konuşulur.
- 300 tane komik video veritabanına eklenti 10 YTL
İletişim..''
Pm ile msn inizi gönderiniz, hemen msnden görüşelim..
Not: Son olarak açıklamak istediğim bikaç şey var, bu siteyi kodlarken daha önce sıfırdan kodladığım
Komikport.com | Mizah Komik Haber Komedi Eğlence Animasyon Komik yazı Mizah Tarafli Enteresan Maximum Portal Site | Forum sitesi, Cem Yılmaz, Avrupa yakası, Cem yılmaz Telekom, cem yılmaz telekom esprileri, cem yılmaz telekom kamera arkası, kamera ar un kodlarından faydalandım. Tasarımk olduğu gibi sadece bana aittir. Kurulum konusunda tüm yardımları gösteririm. i-trade'lerime bakmanızı öneririm
Site hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler r10.net