KaLeHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-)Ön yargılı olmakdan kaıçının şimdi iyi dinleyin..

Bak kardeşim ben türkishostla çalışıyorum.Bu demek olmuyorki windowsuda onla çalışıyorum!!!!!!!!!!Linux u onla çalışırım windowsu başkasıyla bu seni ilgilendirmiyor.Amacımız kaliteli host satmak.Şimdi ben sana bi teklif yapcam sana 500mb alan 80gb da banwith vercem 1 sene kullanacaksın korkma parayala değill!!!! Sonra gelip burda memnun kalıp kalmadığını söliyeceksin kabul ediyormusun?Banwith okadar vercem tam 80 gb???2. si ns lerim var fakat çalıştığım bilinsin diye o nsler öle kaldı ve referanslarımdaki arkadaşlarda bilir onlarla çalıştığımı.Nslerim var mrk etme referansdaki arkadaşlara onları veririm genelde.

O verdiğim adres bayburttaki giyim mağazamızın yani bana ulaşabileceğiniz adresdir.Telefon versemde benle muhattap olunmasını isterim.Müşterilerimde memnun ilgimden cep telle direk konuşabiliyorlar onlar bizi anlatır biz kendimizi değil!!!!Bu kadar ön yargı şaşırttı zorunuza gitti sanırım ama ben sözümün eriyim sana 1 senelik vercem kabul edersen tabi????????Ben zaten müşterilerime 1 hafta deneme 1 ay para iadesi hakkı veririrm.Buna inanmıyorum dersiniz bi araştır çıkıp biri demişmi kalehosting dolandırdı bizi diye??Lütfen dikkatli yorumlar yapalım..Baltalamakdan kaçınalım..Sana şunuda diyim bunu sölenerek övünmekden iğrenirim yeri geldi dini sitelere bedava host verdim.Haram ı helalı iyi bilirim %50 kar koyupda satmıyorum o vergi veren şirketler gibi....

1 - Öncelikle Şu Referans Dediğin Sitelere bakalım.

a) Dosttr.org boş site
b) kmpflforum.com - aktif - Name Server: DNS.KALEHOSTING.NET
c)Emrahsamanci.com - aktif - Name Server: NS1.TURKPENGUEN.NET [ sistemhost]
d)Emenlikoyu.com - aktif - Name Server: NS10.KAYZER.NET [ nixcon]
e)Sandiklik.com - aktif - Name Server: NS3.TURKISHOST.COM
f)isitmegrafik.net - aktif - Name Server: NS1.TURKISHOST.COM
g)mahkumuz.net - aktif - Name Server: DNS.KALEHOSTING.NET
h)ercgayrimenkul.com - aktif - Name Server: NS1.TURKISHOST.COM

Toplam 8 Tane Siteden 5 Tanesi Sende Host Ediliyor. 3 Tanesi Allah A Emanet.

2 - paketlerin windows paketi Vede forumdan arkadaşlar sordugunda reseller mi kullanıyorsunuz dendiğinde sizde evet reseller kullanıyorum "TURKISH HOST " çalışıyorum dediniz.Buda Demek oluyorki sizin windows reselleriniz "TURKISH HOST " da ! Bunu ben uydurup söylemiyorum siz kendi ağzınızdan çıkabnları size söylüyorum.

evet haklısınız hangi firma ilen çalıştığınız beni ilgilendirmez ki zaten sormadım ki size sormama gerek yok herşey ortada.

3 - Gelelim bana söylemiş olduğunuz teklife.

- siz önce 3 tane hostu başkasında olan Referans dediğiniz sitelere hostu verin Bari referans Olsun.

4 - Ben Burda Önyargılı Veya Uydurarak konuşmadım ki Forumu okuyan Arkadaşlar Görürler Ki ben Herşeyi burda Kanıtlarla Gösterdim.

5 - Gelelim Sabit tel olayına. benden Size Bir Tavsiye erkek gibi konuşun.Diyinki hosting firmasına ait bir sabit tel yok.Bukadar.

6 - yaw altı üstü 5 tane referansın var hepsine bedava versen ne olurki ya ?

7 - referanslarında dini site göremedim kusura bakma.

8 - Vergi verenlere Hiç Dil uzatma Derim.
Neden Diyeceksen ;

- sen sattığın 100 ytl direk cebine giriyor ama o insanlar 18 ytl sini devlete veriyorlar.Adamlar zaten ne kazanıyorki Kazandıkları fiyat da ortada ben %50 kala çalışan kimse görmedim gören varsa buyursun yazsın.

Son Olarak burda seni yerden yere vurmak istemezdim ama çok haklıymış gibi kendini savunduğundan o yetmez bile vergiyle çalışan insanlara dil uzattığından iyice öfkelendim.

Bende Hosting işi yapıyorum.ben düzgün çalışıyorum düzgün hizmet veriyorum ama piyasayı kırdığından ben müşteri bulamıyorum sen buluyorsun.gerçekten düzgün işin olsa amenna ama burda arkadaşının makinesinden yok şunun makinesinden host açma ilen olmaz bu işler bu insanları da kandırmana izin veremem kimsede vermez bunu böyle bilesin.

ufak bir Not : arkadaşının sunucusu olduğunu uydurmadım kendi msn de söyledi

neyse çok konuştuk.

Hakkı ilen çalışan bütün hostingci arkadaşlar Allah Yar ve yardımcınız Olsun.

Selametle...