Template sistemi olunca isteyen kendi temasını yazar elbet. Ancak diğer üyelerin yazdığı adresler ile kıyaslama yapıldığında, ilk yanan lanba "edit bir script olduğu", çünkü aşırı bir html kod benzerliği var ve sizdeki bazı yerlerde tırnaksız html yazımı, sonradan ekleme yapıldığını gösteriyor.
Ben kendi çapımda ufak kodlar yazan biri olarak ilk tespitim bu yönde. Ancak önceki iletimde yorum yapmaktan kaçındım. Göremediğim kodlar size ait ise diğer tasarımlara benzetmek sizin zararınıza olacak gibi.
Konuyla pek alakası olmayabilir; benim birkaç rip çalışmam var, orijinal tasarımı üzerine giydirirsem, beni FTP den dosya ile çalmak ile suçlabilecekleri kadar büyük benzerlik oluyor.
öncelikle yorumun için teşekkürler.
burada yaptığım script satışı olduğu için tasarıma önem vermediğimi belirtmiştim. sonuçta sizin dediğiniz gibi template sistemi var ve isteyen istediği değişikliği yapar... amacım diğer tasarıma benzetmek olsa onun tasarımını bir e bir kullanırdım. ama 3 yerdeki tasarımları bir araya getirip tasarımı yaptım...
ayrıca bu scripti geliştirmeye devam ediyorum ve tahminimce 1-2 hafta içinde bir üst versiyonunu çıkartacam. tabi sipariş veren müşterilerime bu ücretsiz olacak. geliştirmede öncelik verdiğim kısımlar alakalı sonuçlar kısmı, seo ve sitemap...
tabi herkezin fikrine saygı duyarım ama "0" dan yazılmış sadece tasarımı benziyor diye vvarez script damgası vurmak ne kadar doğru olur onun kararını yazan arkadaşlara bırakacam.
Saygılarımla