turkishost.com La Çalıştığınızı Söylediniz De Biraz Araştırayım Dedim.
Bana Tuhaf Gelen 1 2 Esas Var Sormak İstedim . . .
1 - turkishost.com da Bulunan Reseller Fiyatları Çok Cazip Dil Piyasa Fiyatları.
örneğin en yüksek paketi 4 GB alan 40 GB bw Aylık 34 YTL Yıllık 310 YTL
şimdi sizde bu paket oldugunu varsayarsak ;
Win.Silver 3 / 25 YTL » 250 MB Disk Alanı
» 30 GB Aylık Trafik » PHP + ASP + ASP NET + HTML +
» Sınırsız E-mail Hesabı
» Sınırsız Veritabanı
» Kontrol Paneli (Plesk)
» Sınırsız Destek
» % 99.9 Uptime Garantisi
» Eski Fiatı 40 YTL
1 adet Win.Silver3 Satınca 10 GB lık Limitiniz Kalıyor.
Resellerinizin Yıllık Ödemesi 310 YTL ama Sizin Kasanızda 25 YTL niz Var.
2 Hesap Satsanız 20 GB bw den kasanızda 50 YTL Oluyor.
310- 50 = 260 YTL Açık Oluyor.
Gelelim Sorulara ;
1 - 260 YTL Açık Nasıl Kapanır O Resel Paketi İlen
2 - Win.Silver 3 / 25 YTL » 250 MB Disk Alanı
» 30 GB Aylık Trafik
Diyorsunuz Acaba 30 GB Bw Veriyormusunuz ?
3 - Resellerinizin Limitleri Belli Fakat Sizin Verdiğiniz Hosting Paketleri Çok Uçuk.
Buda Demek Oluyorki burda bütün millete 250 mb alan 30 gb bw deyip satınca bu esaslara uymuyorsunuz.Yani Müşteriye A Gösterip B veriyorsunuz.
4 - Forumdaki Fiyatlarınız Win Silver 25 YTL sitenizde 25 YTL Fakat Forumda 30 GB Sitenizde 7 GB Buna Ne Diceksiniz ?
5 - Reseller Oldugunu Açıkça Dediniz Tebrik Ederim Fakat Bu İşi Bilinci Ve İleriye Dönük Yapacağınızı Düşünmüyorum Neden mi ?
a ) En Basit Fakat En Önemlisi Kendinize Ait Bir Ns Leriniz Yok Bu Sizi Taşaron yapar.
Kalehosting.net - Kale Hosting
Domain servers in listed order:
ns4.turkishost.com
ns3.turkishost.com
b ) Adres Erzurum Cad No:18/BAYBURT Dediniz.
Sorun Şuki Bu Adreste Hiç Sabit Tel yokmu Veya Böyle bir Adres Varmı ?
Verdiğiniz Adres Ev Adresi ise Saygı Duyarım Fakat Bildiğim Kadarıyla Her Ofisin Bir Sabit Teli olmalı Dimi ?
Kısacası Adres verip ; Kaş yapiyim derken Göz Çıkarıyorsunuz.
Gelelim Sonuç Parafrafına ;
-Milleti Keriz Yerine Koymayın !
-Bir İş Yapıyorsanız İsterseniz Bedavaya Yapın Ama Doğru Yapın !
-Çünkü Sizin Gibi Uygun Fiyat Veren Ve Doğru çalışmayan insanlar Yüzünden Vergisini Ödeyen 10 Larca Hosting Firması Kepenkleri Çekecek Duruma Geldi.
-Kimse Size Bu işi Yapmayın Demiyor. Fakat Fiyatları bukadar çekip Birde İnsanları Kandırmanız, Hem Kandırdığınız İnsanlar ca Hemde Diğer Hosting Firmalarınca Zoruna Gider.
Saygılarımlar....
1-)Ön yargılı olmakdan kaıçının şimdi iyi dinleyin..
Bak kardeşim ben türkishostla çalışıyorum.Bu demek olmuyorki windowsuda onla çalışıyorum!!!!!!!!!!Linux u onla çalışırım windowsu başkasıyla bu seni ilgilendirmiyor.Amacımız kaliteli host satmak.Şimdi ben sana bi teklif yapcam sana 500mb alan 80gb da banwith vercem 1 sene kullanacaksın korkma parayala değill!!!! Sonra gelip burda memnun kalıp kalmadığını söliyeceksin kabul ediyormusun?Banwith okadar vercem tam 80 gb???2. si ns lerim var fakat çalıştığım bilinsin diye o nsler öle kaldı ve referanslarımdaki arkadaşlarda bilir onlarla çalıştığımı.Nslerim var mrk etme referansdaki arkadaşlara onları veririm genelde.
O verdiğim adres bayburttaki giyim mağazamızın yani bana ulaşabileceğiniz adresdir.Telefon versemde benle muhattap olunmasını isterim.Müşterilerimde memnun ilgimden cep telle direk konuşabiliyorlar onlar bizi anlatır biz kendimizi değil!!!!Bu kadar ön yargı şaşırttı zorunuza gitti sanırım ama ben sözümün eriyim sana 1 senelik vercem kabul edersen tabi????????Ben zaten müşterilerime 1 hafta deneme 1 ay para iadesi hakkı veririrm.Buna inanmıyorum dersiniz bi araştır çıkıp biri demişmi kalehosting dolandırdı bizi diye??Lütfen dikkatli yorumlar yapalım..Baltalamakdan kaçınalım..Sana şunuda diyim bunu sölenerek övünmekden iğrenirim yeri geldi dini sitelere bedava host verdim.Haram ı helalı iyi bilirim %50 kar koyupda satmıyorum o vergi veren şirketler gibi....