infinity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aa evet w3e uygun yaparsak süper başarılı oluruz değil mi ? w3 uygunluğu var diye arama motorlarında üste çıkmak gibi birşeyin olacağınıda hiç sanmıyorum. en çok kullanılan browserlarda sitenin düzgün görünmesi yeterli benim için. He egonu tatmin etmek için validation istiyosan o senin problemin

yahoo, microsoft, google, adobe bunu takmazken ben neden kendimi iki üç eğik çizgi için yorayım
w3 uygunluğu var diye arama motorlarında üste çıkmazsınız.
Ama w3'e uygun olmayan kodlamalarla yapacağınız hantal tasarımlar sayesinde arama motoru botlarının sitenizde zorlanmasına neden olursunuz. 3-5 site indekslemek için ayıracakları enerji ve zamanı tek bir site için ayıran botlar bir daha da gelmez sitenize veya geliş periyodunu ona göre belirlerler.

Ayrıca;
- Neden 2 satırlık kodla yapabileceğim bir görüntü için onlarca satır kod yazmak zorunda bırakayım kendimi?
- Bütün tasarımı değiştirmek için tek bir CSS dosyasında değişiklik yapmamın yeterli olacağı bir imkan varken neden bütün doslayarda aynı değişiklikleri onlarca belki de yüzlerce defa yapayım?
Aklın yolu bir, istesen de istemesen de.

Bu arada W3 standartlarını 3 eğik çizgi olarak algılaman da ne kadar çok bilgin olduğunun kanıtı, ne diyeyim.