Arkadaşlar Hakılısınız Sabrediyorum Zaten 1 Senemi Doldurdum Bu işte Zaten.!
Ayrıca Sizide İlgilendireceğiniz Düşündüm 3 Tane Araştırma Yaptım Az Önce.
Vergi Dairesi,Muhasebe,Türk Telekom
İlk Önce Muhasebiceye Gittim Ve Yaptıgım İşin Basit Usule Girip Girmediğimi Sordum Cvp:
Yaptıgınız iş Basit Usule Geriyor ve vergi levhanız cıkmasada internet üzerinde firma sayılıyorsunuz,Vergi levhası cıkartırmanız cok kolay,
Defter ücreti ve ticaret odası ücreti:30 YTL Muhasebe İçinde
Vergi Dairesi Gittim Sordum Soru Şu:
Merhabalar;
Beni Filancı Muhasebeci Yolladı ve Su Sekilde Beni Size Yönlendirdi.
Simdi internete web hosting,reseller hosting,alan adı domain web tasarım gibi işlerin satışla uğraşiyorum ve muhasebecim basit usule girdiğini söledi.Birde size sormamı istedi.
Evet yaptıgınız iş basit usule giriyor zaten yakında yeni bir yasa cıkıcak internete satış yapan vergi levhası olmıya firmalar vergi levhası alma zorunluluğu dogucak.
Sizin yaptıgınız iş basit usule giriyor.
Vergi Levhası cıkartmak icin yapamnız gerekenler;
Ofis olması sart değil evimin yada calıştığınız yada iş yerinizin her hangi bir yerinden internete bağlanarak teknik destek ve satışı yaptıgınıza dair bir dilekce.Vergi numaranız,kendinize ayit kaşeniz yada mührünüz fatura baskısı,
Ticaret odasından alınmıs belgeler ve sizi yönlendirdiği muhasebeciden bir kağıt.
Telekom Sorulan Soru:
Son 1 Haftadır sürekli dnslerimizde problem yaşıyoruz.Sadece bunu yaşıyan biz değiliz bazı illerdeki müşterilerimiz ve arkadaşlarımızda aynı tepkiyi veriyorlar.
Kendi sitelerimiz ve bazen googleda dahil olmak üzere sitelere ulaşım sorunu yaşıyoruz bunun sebebi nedir acaba.
Alınan Cevap:
Dnslerde ve ADSL bir sorun yok suanda Sanırım Sunucunuzda Yada Google Sunucularında Bir Arıza Olabilir. Alakaya Maydonoz
Bu Biraz Konu Dışı Oldu Kusura Bakmayın.
Asıl Konuya Gelelim kb.com.tr gercekten sana katılıyorum burdaki yorum yazan arkadaşlarımada katılıyorum.Aslında Sucu Ben Lamerlerde Bulmuyorum kendimizde görüşüyorum. 5 10 YTL reseller satıyoruz aylık sorada reseller alan arkadaşlar 5 10 YTL senelik satıncaca burda bağırıyoruz.
Bunun icin sadece sizin benim aldığımız karar önemli değil.Bir cok kardeşimizin arkadaşımızın meslektaşımızın bize destek olmasılazımki bu sorun ortadan kaldıralım.Cidi Cidi bu işi yapmak istiyenler bu işten ekmek kazanmak istiyenlerle birlikte alalım bu kararları uygulayalım.!