Çalışan hesapları 3 gün önce teslim aldım.Lakin resimdede göreceksiniz , kendisiyle anlaşmamız hesapların hiçbir problem çıkarmayacağı garantisi yönündeydi.Reklamı patronlarıma kurdum , sonra 2-3 saat sonra bir telefon geldi.Reklamlarımız çıkmıyor ne oldu niye oldu diye sıkıştırdılar bende arkadaşa söyledim.Kendisi bir takım ayarlar yaptı ve sadece "nakliyat" kelimesinde 2.sayfada çıkartabildi.Diğer "evden eve nakliyat" ve "nakliye" de çıkmıyordu.1 saat daha geçti bu arada patronlarıma tamam oluyor olmak üzere diye geçiştirirken naliyat kelimesinde de çıkmamaya başladı.Zaten başka bir topic açmıştım bu konuda.Sonra kendisiyle iletişime geçtim.Kendisi dürüst bir satıcıdır , masraf oluşmuştu hesapta haliyle 2 saat açık kalınca onun dışındaki parayı geri yolladı ve google a mail atmış.Google dan gelen bu mail beni suçlar yöndedir.Birden fazla hesapla girildiğini göstermektedir.Bu ise ilk hesabın çalışmadığından emin olunca diğer hesaptan deneyelim dedim.(çünkü patronlar şikayet ediyor reklam da reklam) eski hesaptaki kampanyayı silip yeni hesapta yaptım . Ordada çıkmadı.Herhalde aynı ip den yaptığımız için bu mesaj arkadaşa ulaştı.
Yanlız şunu belirtmek isterim , 2. hesabı aktif etmeden önce çalışmıyordu.
Şimdi arkadaşım parayı istiyor.Bende kendisine şunu ifade ettim.Ben patronum , hesaplar çalışmadı (KENDİSİ BAŞKA BİR KAMPANYA DAHA AÇMIŞ SİTE YADA KELİMEDEN Mİ KAYNAKLANIYOR DİYE ,kendi yaptığı kampanyada çalışmayınca zaten parayı iade etti)
işim görülmedi siz para istiyorsunuz , size parayı tekrar yollasam hesaplar aktif olacak mı peki ? işim görülecek mi ? cevap yok . gerçekten canımı sıkan bir durum.Demirhan beyle iş yapıyoruz şu anda kendisinden 3 hesap aldım yarın bir tane daha alacağım , hiç bir problemim yok.
Msn kayıdı bakmak için tıklayın