Ortam Hazır ben 20 yaşındayım mahallede tanıyanım çok + mahallede akrabalarımızda mevcut yani arkadaşlarımız çok kişi çeker

Belediyeden İzin alma konusunda sorun olmaz dayım belediyede çünlü ama kendime zararı olurmu diye düşünüyorum nede olsa çoluk çocuk annesi babası rızası olmadan da gelebilir annesini babasını bana para ver nete gidecem diye sıkıştırabilir ben burasınıda düşünüyorım
Allah ın izni ile bilg.konusunda sorun yok format atma pc temizleme oyun yükleme gibi ama çok ince donanım sorunlarına ben bakamamam sanırım ben ön muhsabe elemanıyın 5 senedir bilgisayar ile ugraşuyorum gündüz babam ve kardeşim durmasını amaçlıyoruz akşam 7 den sonrada ben benim için önemli olan kendi işim nede olsa muhasebe elamanıyım kendi işimi bilmek için devam edeceğim babam emekli oldugu için çok yorulmayacak bir işe kurmayı planlıyor bende internet cafe dedim Allah razı olsun arkadaşlar yorumlarınızdan inşAllah hayırlısı olsun

İllaki i.cafe olacak diye bişey yok derim aileye başka bir işte olabilir inş. zaman gösterecek ama aklımda kalmıyo deyil çünkü çok güzel yer baktım gördüm onun için i.cafe dedim oraya kırtasiyede olabilir diyorlar Hayırlısı inş.

Tekrar Teşekkürler