Bugün karşılaştığım durumdan dolayı bunları yazıyorum. R10 dan atarmısınız atmazmısınız bilmem. Ama yazmazsam içimde kalacak.

Tam 12 adet bana ait site ve müşterilerime ait 9 adet site bugün hacklendi. Ve bu onun bunu çocukları verilere kadar zarar vermişler. Ulan hiçmi ALLAH korkunuz yok hiçmi utanmıyorsunuz. Hacklediğiniz sitelerden biri DİNİ içerikli bir site idi. Türküz diyorsunuz öylemi. Ulan Türk türke bunu yaparmı adi ******** itler. Gidin dinimize, atalarımıza, peygamberimize, laf atanaları karikatür çizenleri hackleyin. Ne istiyorsunuz adi şerefsizler kimseye ne zararımız dokunur nede laf söyleriz. Sırf açıklar gördünüz diye bu yapılırmı. Eğer insansanız zavallı lamer kaklakları değilseniz bize söyleyin açığı gidip ne hackliyorsunuz. Götünüz şaha kalktımı. Ama dikkat edin o götünüz aşağı inerken altında birşey olmasın.... Eğer bana kastınız varsa çekin sitelerimden birine whois adresimi görürsünüz gelin ben burdayım.

Son söz olarak şunu diyorum saatlerce bu siteleri uğraşıp düzelticem belki sabaha kadar sürecek uyumayacağım. Ama şunu diyorum size ALLAH belanızı versin.....