CyberMaFia,
Sen bu siteleri burada satacagini soylemissin, fiyati belirlemissin. Alici gelmis, hatta yedek alicilarda var. Sonradan pm ile baskasina satmissin sanirim...
Bu yaptigini aciklar misin? Sence etik mi bu?
Ya Arkadaşım Ugur Konuyu İlk Actıgında Bende Hemen Peşinden Pm Gönderen İlk Kişiden Biriyim Ugur Konuyu Actıkdan Sonra Offline Oldu Bende Belki Online OLarak Foruma Girip Cevap Verir Diye Saat 02.00 Kadar Bekledim O Sırada Konuya Cevap Yazan Arkadaşlarımız Oldu Bende Konuyu Okuyunca Herhalde Bu İhale Msn Üzerinden Anlaşmaya Varıldı Sanarak Şatışı Baltalamıyayım Diye Cevap Yazmadım Konuya Sonucda Satıcı Online Değilken Taliplenen ve Bu İş Bitti Diyen Arkadaşlarımız Oldu Ben Cevap Yazıcaktım Ama Satıcı Online Değilse Ne Yazsan Boşa Olucağı İçin Uğurdan Gelen Pm Cevabını Bekledim Sabah Online Olunca Pm Olarak Gönderdiğim Teklifi Uygun Görüp Anlaşmaya Vardık Hemen Peşinden Banka Hesabına Parasını Gönderip Yukarda Adı Gecen 3 Siteyide Almış Bulunmaktayım
Bir Arkadaşımızda Yukarda Adı Gecen Bir Sitenin Db'sinin VVarez Olduğunu Belirtmekte Ben Bu Siteleri Alırken Neyin Ne Olduğunu Bilerekten Araştırdıktan Sonra Aldım Egerki Db VVarezde İse Şuanda Düşüren Elemanla İrtibata Gec
Sonuc İtibariyle İyi Yada Kötü Yukarda Adı Gecen Siteleri Almış Bulunmaktayım Alanda Memnun Satanda Memnun Olduğuna Göre Konunun Kilitlenmesini Ve Ugur Arkadaşımızdan İlk Postta Adı Gecen Site İsimlerini Editlemesini Talep Ediyorum
İyi Akşamalar