İlk önce konuya açıklık getirelim;
- Basına dağıtılmış dizinin posterlerinden yada fragman görüntülerini alır sitende istediğin gibi kullanabilirsin.
- Hakkında istediğin tarzda yorunlar yazabilirsiniz. küfürlü yazıyı yayınlama konusunda şöyle bir durum söz konusu;
Küfürlü mesajı eğer istemezseniz yönetim olarak yayından kaldırmazsınız, küfürlü mesajın sorumlusu siz değil, mesajı yazan kişidir. Eğer adli bir durum olursa, yada noter gibi resmi bir yerden onaylı bir istek gelirse kaldırırsınız ancak, diğer durumlarda yayından kaldırılması yada yayınlama durumu sizi bağlar...
Ben olsam ne yapardım ?
Bir kişinin hakkında kişisel haklarına saldırmadıkça, haber yapabilirsiniz, yorum yapabilirsiniz, bunu adli olarak engelleyemezler ve hiç bir olumsuz durum söz konusu olmaz.
Yayından kaldırtma işine gelince, inadına yayında tutarım, yayından kaldırmamı istediklerinde mahkeme kararı isterim . )
Diğer yandan benle bu konu için muhatap olacaksa önce noter tasdikli kendisinin avukatı olduğunu gösterir belgesini, ayrıca avukatı olarak aldığı vekaletlerin noter tasdikli birer kopyasını iadeli tahahütlü adresime göndermesini isterim. Gönderemiyorsa bildiğimi okurum. Gönderse bile, tamam kardeşim yazılı olarak isteğini belirt derim. Yine kaldırmam

Mahkeme den belge isterim... Sitenizi yayına kapatamazlar... bunu unutmayın. )