mimar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Pikxi Hosting deki 20 gb resellerımı taşıyacağım.Tam 3 gündür yetkililere ulaşamıyorum..Sanırım duman oldular..Sitelerim 3 gündür kapalı..

Şu an acil 2 GB reseller arıyorum..
İşinde ciddi olanlar eklesinler lütfen.TR lokasyon tecihimdir, ancak yutdısı tekliflerinizi de bekliyorum. Sunucu windows tercihimdir gene, Ancak linux olanlar da teklif versinler..
son 3 ay %99+ uptime şarttır.Ayrıca para konusuna gelince..Ödememi yıllık peşin yaparım.Eğer anlasırsak en az 5 yıl çalışırız..
Hiçbir şirketle ödeme problemim olmamıstı..
Ödememi bu pazartesi yapacağım..Ancak reseller'ın anlasıldıı zaman açılmasını istiorm..
Yaklasık 20-25 domain barındıracaım..Şu anki sitelerim şirket siteleri old. için hitleri günde belki bikaç kişi dir..

Teklif vermek isetyenler için msn adresim:
mimar@seemedia.net

Max Fiyat 80 lira/YIL
Beyfendiyle biz anlaştık hatta ortağıda geldi görüştük ancak kendileri resellerin hemen açılmasını, ücretinde Pazartesi gönderileceğini söyleyince bizde imkansız olduğunu kendilerine ilettik.

Biliyorsunuz bugüne kadar çoğu kişiye reseller olsun vps olsun ödeme almadan açtık ama sağolsunlar ödemeyi göndermediler ya da deneme hesaplarındada böyle çirkin işler için amaçsız yere kullandılar bunları yaşadığımızdan ne deneme hesabı nede şimdi reselleri açıp ödemeyi daha sonra alma şeklinde bir hizmet aktivitesi yapamayacağımızı ilettik kendilerine.