HoBaa adlı üyeden alıntı:
Son 20 referans site (
www.site.com) Son 20 referans Sayfa(
www.site.com/forum?=2233) Son 20 arama kelimesi(arama motorundan gelişler ) , arama motorlarından giriş sayıları gibi eklentıler şart sistemine.
Bunlar şifreyle girilen kontrol panelinde var, yani aklınıza gelebilecek her ayrıntı var. Ama herkese açık istatistik bölümüne koymak istemedim. Başka webmasterlar da istemez sanırım bunu. Şahsen ben bir başkasının siteme en çok hangi kelimelerin aratılarak gelindiğini görmesini istemem. Bu yüzden koymadım. Ama son 20 referans domaini koyacağım, dediğin mantıklı geldi. Bir reklamveren, sitenin hitinin kaynağını merak eder, haklısın.
zeynelkoc adlı üyeden alıntı:
kızman anlamsız illa paylaşacak diye bişey yok nitekim mesajını görmemişte olabilir henüz
cpa zamanında bana ayıpta etmiş olsan iyi gelişştiriyosun başarılar sana
Sana ayıp ettiğimi düşünmüyorum, o konuda hala haklı olduğumu düşünüyorum. İnternette bir sürü *********** var, ve daha önce bir başkası tarafından ilk ve son olmak kaydıyla 1 defa dolandırıldım ve enayi yerine konuldum. Bu yüzden sana güvenemediğim için satışı iptal ettim, ve kapora adına aldığım 50 ytl yi de sana iade ettim. İstediğin değişiklikleri yapıp emek harcamama rağmen verdiğin kaporayı hesabına geri yatırmıştım. Bu yüzden ayıp etmediğimi düşünüyorum. Ayrıca olayı unuttuysan tekrardan hatırlatayım. Bana 50 ytl kapora vermiştin ve ben de istediğin bölümleri eklemiştim. Konuştuğumuz zaman bayram haftasıydı. Salı günüydü. Bana hesabıma paranın kalan kısmını havale yapacağını fakat bayram nedeniyle yaptığın havalenin hesabımda anında gözükmeyeceğini, anca pazartesi günü gözükeceğini, ama istersem dekontu gönderebileceğini söylemiştin. Ben de sana parayı hesabımda görmeden kodları sana veremeyeceğimi söylemiştim. Ve sen de bana "ben sana güvenip 50 ytl gönderiyorum sen nasıl bana güvenmezsin" şeklinde çıkışta bulunmuştun. Buna karşılık ben de satışı iptal ettiğimi ve 50 ytl yi iade edeceğimi söylemiştim. Bana verdiğin hesaba havale yaptığımda dekontu göndereyim mi demiştim. Ve sen de bana gerek yok para hesaba gelmiş demiştin. İşte esas çelişki de buradaydı. Bana bayram nedeniyle havale yaptığında (eft değil) paranın hesabımda hemen görünmeyeceğini söyleyen sen parayı sana geri yolladığımda dekonta gerek kalmadığını söylemiştin. O zaman Google'dan bu kadar fazla kazanmıyordun ve sana güvenmem imkansızdı. Şimdi olsa güvenirim, şu anki durumunda 100-200 ytl nin hesabını yapacağını sanmıyorum, ama o zaman güvenmedim.
Belki yanlış anlaşılma oldu ya da başka şeyler sonuçta anlaşamadık, sağlık olsun.