YellowMoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende sana şöyle cevap vereyimde o zaman anla ne diyim daha sana..

1- sen kendini çoookkk çoookk çokk üstün biri görüyorsun ki her lafında sen kimsin ki beni eleştiriyorsun sen kimsin ki işimizi eleştiriyorsun diyorsun.. bu çok yanlış bir davranış oysaki sen buraya konu açmışsın olumlu ve olumsuz yazılara katlanıcaksın.
2- sen veresiye çalışmışsın eğer ciddi anlamda işini yapsaydın çalışmazdın. bir çok firma var bu forumda sor bakalım kaçta kaçı veresiye veriyor.
3- kalitenize ben laf atmadım sen kendi kendini vurdun. bende boşuna kalite ve hızın bileşkesi demedik yazmışsın ve lisanssız vb kurmuşsun buda saçma bana göre.
4- Natro, isimtescil, vt, godady, ve daha kendini ıspatlamış nice Firmalardan host alınca lisanssız vb kurunca sana neden krudun demiyorlar şikayet olmadıkça.
5- 18 yaşında küçükler alamaz diye birşey yok tabiki banka hesabı kullanmadıklarından sorunçıkıyor. PTT uraşmak kalıyor ve sende yaşı ufak olduğu için tamam hostunu açalım parayı haftaya ödersin gibi şeyler söylersin.

benim görüşüm bu ve saygı duymak zorundasın olumlu veya olumsuz.
cewaplıyorunm;

1- Ben kendimi kimseden üstün görmüyorum herkes insan sonuçta sana sen kimsin dememin sebebi olayı bilmeden balıklama atlıyorsun ben paradanmı şikayet etmişim iyi oku bakalım,

2- Ben adama biraz zaman tanımışım tanırım orası seni ilgilendirmez konuda zaman tanıdım paramı alamadım diye şikayet etmedim.Sonuçta parayı hemen alsaydım 7 gün şartsız geri para ödüyorum ben adam yine böyle yapcaktı sil hesabımı parayı geri öde dicekti ödücektim.

3-bende boşuna kalite ve hızın bileşkesi demedik bu lafın yazılma amacıda müşteri bana birde forum kurarmısınız dedi bende zipli vbyi hemen attım cpanelden dışarı çıkarttım ve kurdum çok kısa bir sürede müşteri dedi ne kadar hızlı bende bir espri ve sıcaklık mayihetinde bu sözü söyledim

4-Natro, İsimtescil gibi firmalar r10'da takılıyormu hayır, ben kendime şuan için r10da firmaları, hostcuları vs.vs rakip görürüm kendimce tabi ki.

Ben senin görüşlerine tabiki saygılıyımda sen gelmiş %100 sen haksızsın diyorsun hani bir söz vardır hırsızın hiçbi suçu yok