Hala yağ gibi su yüzüne çıkmaya çalışıyorsunuzya ağlanacak halinize ben gülüyorum.Gerçekten mizahen ileri seviyede bir arkadaşsınız.
Yok yok o domain sizin.Umduğunuz gibi olmadı PR'si ve hiti yok anlıyorum sizi.Domaini bana kakalamaya çalışıyorsunuz.Ama ben o projeden vazgeçtim artık bu işler bana küçük gelmeye başladı.

Gelin ben size en iyisi 100GB Alan 1000GB Bw'li Alan Satıyım İstediğiniz Kadar Taksit Yapıcam!!!Hemde Aylık 39Dolar.Hem Cpanel mevcut.Bizim Cpanellerimiz'de Açık Yok Sizin Gibi.(Arkadaş Cpanel'de açık olduğunu o yüzden saldırı olduğunu ve sunucusunun kapandığını iddaa ediyorduda)O yüzden DirectAdmin kullanıyorlardı. Dos Attack yapsam sunucu yerler bir olur merak etmeyin.Paneller alakalı bir durum değil bu sizin güvenlik hakkındaki bilgi eksikliğinizden ve her önüne gelenenin hosting firması açmasından kaynaklanıyor Yinede Hayırlı İşler. 5gb alan ve 150gb bw'yi yıllık 500YTL'ye almak isteyen ve teknoloji kısırı bir ekipten teknik destek almak beni tatmin eder diyorsanız Hostingimm.com adresini tavsiye ediyorum...

Ayrıca konunun yöneticiler tarafından kapanmasını istiyorum.Hangi tarafın haklı olduğu ortada zaten.Aslında şuanda bile onların reklamını yapıyorum.Böylelerine PRİM vermemek lazım.