Hakan mısın nesin lan sana ayar oluyorum zaten sus otur yerine ayar etme beni.. böyle konular erkek konuları koçum sen yazma bu konulara.. Sen git mini eteğini giy Hülya Avşar ile tenis maçı yap it herif. Canımıda sıkma benim. Ne r10 ne başka bir şey Beşiktaş bizim için tektir. Allah çarpsın seni bulurum deşerim ayar etme beni yazılarınla . He dayımısın sorularına şimden cevap yazıyorum dayıyım gelin Gebzede görün Fatihi Dayımıymış keman yayıymıymış rest çekiyorum ulan bütün fenerlilere gece gece erkek fenerli gelir beni bulur yada gelir bana adres verir... Canımı sıkmayın oturun oturduğunuz yerde adam gibi seviniyosanız adam gibi sevinin karı gibi cilve yapmayın. He bu ban sebebiyse süresiz banlayın benim için r10 değil Beşiktaş önemlidir. Bu tarz konular sebebinden eğer banlanıcaksam 3. kez banlanmış olucam 10 gün sonra veya hiç bir zaman görüşmemek üzere Always Beşitaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş .... Kara kartalım senelerce koydun fenere yüzümü karartmıcaksın yine koyucaksın fenere ... Sen koydukça ben zevk alıcam senelerce hadi eywallah şimdiden. Ayrıca Hakanmısın nesin len senle görüşelim.. Seni kesicem deşicem doğrucam canımı sıkıyosun...