ben verirdim benim çadırı. 3 kişilik çadır, geçen sene metroda 25 ytl di. bu sene 30 olmuştur. alcam bende bir tane bu hafta içi. kırtasiye reyonu kurulmadan almak lazım. Barışarock ta da lazım olacak. bide dandirik denizyatağı.

Dedim ben sana gitme diye. Almora'nın güzel olacağı belliydi. Güzel olmasa zaten ben dinlemem. Geçen sene, festivali festival yapan Kurtalan Ekspres'di. Amcalar süper çalmışlardı. Gerçekten geldiğime deydi dediğim ve dinlerken zevk aldığım ve tüm parçalara eşlik ettiğim tek gruptu.

Sana o kadar dedim sabah 8:30 da güneş çıkınca uyunmuyor. Akşamları yat uyu diye. Ama nerdeee. Dinlemiyorsun beni. Sahnenin sağında, yemek yeme yerinin arkasında üstü kapalı yeri keşfedersin diye düşünmüştüm. Neysem sen uyu. Yarın konuşuruz. Dua et hava kapalıydı. Yoksa pancar gibi olurdun. Belki yine olmuşundur.