source adlı üyeden alıntı:
flood u kesin olarak kırabiliyorum yahu çokda basit ama burdaki kadro oturana kadar kod vs. veremem işte diğer forumdan bazı çocuklar flood yapıyordu. Şimdi yöntemi buraya yazsam içlerinden zeki olan birisi çıkar belki aşar olayı çünkü eldeki kodu gösterince kırmak kolay o tarz bişi bu arada kaldım valla
Artık tamamlayınca bizim e-postalara da gönderirsin zahmet olmazsa.

Benim sorunum flood'tan daha vahim(di). SQL Injection... Daha önce kolaylık açısından Mambo CMS kullanıyordum, sitenin iyi de hiti vardı. Ama gel gör ki üç beş program kullanarak kendini HACKER ilan eden laleler, internetten bir oyuncak bulup veritabanıma sızmayı başarmışlar. Bir hafta önceki yedekten geri döndüm, ama buna bir çare bulmak gerekiyordu. kara kara düşünmeye başladım... Ama bu saldırıyı yapan akıllı! Mambo'ya yapıyormuş. Db tablolarının ismi her yerde aynı ya, bir yolunu bulup mos_users tablosuna sızmış arkadaş. Aslında bu mambo'nun bir açığı değil. Kurulımda Mambo db prefix'ini soruyor. Ama çoğu webmaster gibi ben de hali hazırda yazılı olan "mos_" diye bırakmışım.

PHP Neke, Mambo gibi CMS'leri kullanan arkadaşlara bu hususta dikkat etmelerini öneririm. Hele de hiti göze batan bir siteniz varsa.
Saygılar...