Mesajları Türkçe yazmadığınız için anlayamadım. Hakan Bey Türkçe yazdığı için anlayabildim. Anlayabildiğim kadarından, Hakan Bey'in bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum. Siz bayi paketi için aylık ödemeniz gereken ücretin zamanını geciktirmiş ve ödememişsiniz. Yeni kira dönemi başlamış ve üstünden bir süre geçmiş. Yani yeni dönemde kullanım var. Ve siz bu kullanımı hiçe sayıp, "bana yedeklerimi ver, domainlerimi yönlendir, gidiyorum ben" diyebiliyorsunuz. Hakan Bey, kullandığınız ve ödemediğiniz yeni kira dönemi ödemesini alabilmek için sizin domainlerinizi rehin almış durumda, etik açıdan doğru olmasa bile başka bir çaresi olmadığı için yerinde bir uygulama. Onun da söylediği gibi, domainleri verdiği taktirde, siz parayı ödemeden çıkıp gideceksiniz, yanlış mıyım? Parayı ödeyecek olsaydınız, zaten şimdiye kadar öderdiniz.
Saygılarımla.
Kerem
Doğru anlamışsınız ama daha net izah edebilirim yinede.
Yıllık alım yaptı 1 yıl önce ve bu arada yıllık reseller aldı diye ne zaman domain istese abi param yok dese açtık teslim ettik ilk yıl bir sorun yok geçte olsa ödemelerini yaptı.
Gelelim bu yıla. yıllık süresi bitmeden önce fiyat istedi verdim tamam yıllık uzat bir haftaya mersine gelecem abi ofisine uğrar öderim dedi tamam dedim üstünden 2 hafta zaman geçti msn de gördüm 1 hafta daha süre istedi. 1 hafta geçti msn de yine gördüm bak serkan bu böyle olmaz eğer yıllık alım gücün yok ise aylık al dedim tamam dedi demesinin üstünden hesabı aylığa dönüştürüldü ve 3-4 gün sonra nihayet ilk ödeme geldi. Bu arada reseller süresi bitti kapatma yapmadım açık kaldı üztün biraz zaman geçti suspend ettim ve serkan ödeme dedim bağırdı çağırdı şimdi sinirliyim senle konuşamam dedi telefonu yüzüme kapadı

sonra aradı yedek dedi önce borcunu öde dedim sonra domain dedi yine borcunu öde önce dedim ve geldi buraya konu açtı..
Neyse sağlık olsun
Bilginize,