hiç Türk Sponsor veya ringofon şeysi ile çalışmadım şimdiye kadar.
bu scripti bir çok yerde gördüm.
Bir sitenini klonu çoksa o klonlar ve sitenin orjinali de (ki orjinalliği kalmamıştır) "dublicate content" (kopya içerik) sebebi ile sandboxa düşebilir ve hatta banlanabilir arama motorlarından.
Bu scripti alırken bunu göze almalıydınız zaten.
Ressamın kaybettiği nokta bu scripte tema ve daha çok seo seçeneği sunmamasıymış.
Bunu görüp, bilmelisiniz körü körüne karalamak için bağnazca bir şekilde bişeyleri idda etmeyiniz. -ki hareketlerinizden anlaşıldığı üzere karalamak üzere açılmış bir başlık. uyarı amaçlı açılmamış.
Yav anlamadıım şey neden karalayım.Karalamamın bana getireceği şey ne?Ben daha düne kadar bu scripti kullanıodum ReSSaM'la da bi sorunum yok.Ama uzun süredir bu adamın konularını görüyodum heryerde özellikle de son zamanlarda r10da..Yav dedim acaba çok mu yükleniyolar diye hatta.Ama bu benim bu kadar emek verdiiğim gelecek pr 5.3 gösteren o kadar link satın aldığım kaliteli bir domain banlanırsa işte o zaman sinirlerim tepeme çıkar.Zaten ressam hakkında konu dolu bi de böyle olunca konu açmak farz oldu.
Yav gerçek ortada aynı işi yapan 3 scriptten sabıkalı olanın scripti banlanıo?Bana birisi bunu açıklasın sert üslup kullanmayayım bi daha....