F34RL355ay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuç Olarak Alıntı Olduğu Belirtiliyor Ama
Sonuçta Yardımcı Olabiliyoruz En Azından Ben Öyle Düşünüyorum.
Sizin Görüşünüze De Saygı Duyuyorum.Ama Sonuçta O anlatımları Alıpta Ben Yaptım Demiyor Kimse
Gönlünüz Rahat Olsun.
Bu Tür Sitelerin Desteklenmesini Tabiki Herkes İstiyor Ve Bizde Desteklenmesini İstediğimiz İçin Böyle Bir Forum Açtık Şuanda Böyle Bir Destek Veren Forum Yok Denilecek Kadar Az.amacımız Tüm PhotoShop Bilen İnsanları Ve Öğrenmek İsteyen Kişileri Bir Çatı Altında Toplamak.Bunuda İnşallah Zamanla Başaracağız
Serial Dağıtımına Gelince En Kısa Sürede Serial Dağıtımı Siteden Kaldırılacaktır
Herkese Yorumları İçin Tşk Ederim.
Hocam ben kopyala yapıştır olmasın demiyorum. Tabiki olsun illaki güzel dersler yayınlanmalı ama bunun ötesine geçecek bir ekibiniz yoksa bir süre sonra forum "lütfen yardım" başlıklarıyla dolacaktır. Sadece kişisel paylaşımlar yeterli olmayabilir.
Ayrıca good-tutorials.com ve tutorialized.com da toplanan binlerce kaliteli seçme photoshop, fireworks, flash vs vs dersler var. Bu derslerden de seçerek çeviriler yapabilirsiniz.
Hit için illegal paylaşıma kesinlikle ihtiyacınız yok. Sitenin kalitesini düşürecek yollara başvurmamanız uzun vadede size daha fazla getiri sağlayacaktır. Bırakın serialleri döküntü sitelerden almaya devam etsinler.