LeGeNDaRy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
araya girmek gibi olmasın, ben 2 tarafıda tanımam etmem sadece merak ettim.bir hosting satıcısının mailleri nasıl hacklenebilir. yani hacklense direk şifreleri deiştirirsin. hotmailede ikincil maille cevap yazdın mı aynı gun alırsın mailini.

anlayamadım gitti
maillerimiz değil msn hacklendi bizde pek msn kullanmıyoruz bu yüzden bize bir arkadaş söylediğinde fark ettik bu yanlış anlaşılmasın hacklenen msnlerimizdir mailler değil alanadı tescilden mailde gelmiştir ancak yanlış olduğu sanılıp direk silinmiştir sunucuya dokunulmamıştır bile bunuda burdan belirteyim

BerkseHost olarak bu olay hakkında yapılacak açıklamamız bu kadardır awbs tasarım isimli arkadaşın ödemesinin geri gelme olayından dolayı arkadaştan özür dileriz ancak haberimiz yoktu berksehost firması 13 ytl için bunu yapacak kişilikte bir yönetime sahiptir arkadaşın ödemesi yapılmıştır ücreti pazartesi hesaptadır.İstenirse bu paranın geri dönüşü yüzünden olan süre kaybının berksehost olarak her türlü telafisine açığız

diğer olaya gelince alanadı tescil isimli arkadaşada gerekli açıklamayı yaptık sunucu sipariş eden biz değildik.Oluşan bu durum için tüm r10 üyelerinden özür diler saygılarmızı sunarız