lütfen yazdığım açıklamaları sonuna kadar okuyun !

Uzun bir süredir Hostbul ortaklık sistemini kullanıyorum. 1defa ödeme aldım (30YTL) ve şimdide 2. ödememi almak için 30.07.2007 tarihinde ödeme talimatı verdim (SS mevcut)

Alıntı
Bilgi:
Ödeme talebiniz bize ulaştı. Hesabınızdaki para 2 hafta içersinde banka hesabınıza aktarılacaktır. Lütfen sistemde kayıtlı olan banka hesap numaranızın doğruluğunu kontrol ediniz.
şeklinde bir metin çıktı ve paramı beklemeye başladım. Az önce hesabıma girmeye çalıştığımda şifremi kabul etmedini gördüm, parolamı unuttum dedim ve Kullanıcı numaramı girdiğimde bi de ne göreyim. Benim mail adresimin sonuna 2 eklenmiş ve şifreniz yollanmıştır dedi.

xxxxxx2@gmail.com diye.
hemen Gmail i açtım üye ol dedim ve baktım mail boşta hemen aldım. Daha sonrasında şifremi unuttum dedim ve aldığım mail adresimi yazdım. Şifrem hemen geldi ve bi daha şok olma zamanı şifreminde sonuna 2 eklemiş.

Yuh dedim içimden neyse hesabıma sorunsuzca girdim ve kontrol ettim hiç bir değişiklik olmamış başka fakat ödeme talebi metni kaybolmuş. Sanırım ödememek için yeni bir formül bulmuşlar ama SS ler elimde ve 1xx YTL için yapılan bu ayıpı sizlerle paylaşmak istedim. şimdi tekrardan ödeme talimatı verdim bakalım ne olcak

* Hostbul a mail attım konu ile ilgili.

Gizlen / Orçun