mcKurtSah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sinan bey ile aksam uzeri bir konusma gerceklestırdık.
kendısıne: 'eger AkBilişim ısmını kullamamamı ıstıyorsanız sızı kırmam ısmımı degısebılırım.kımsenın kalbını kırma taraftarı degılım.'seklınde bır ıfade kullandım tum ıyı nıyetımle yaklastım konuya bana once hakaretıne ragmen (resellercı tostcu:S)
kendısıne r10dakı konunuzu edıtleyınızı veya konunuza not duserek aramızda anlastıgımızı ve yorum yapılmamasını ıstedıgımı belırttım ve tamam cevabını aldım.ancak ne kadar onemsedıgı bellı bu ısım konusunu.sevgılı arkadaslar sızden rıcam konu hakkında daha yorum ıstemıyorum.
AkBilişim Networks www.Akbilisim.org domaını altında hızmet vermeye dewam edecektır.
kimsenin kalbını kırmak ıstemem.bılıp bılmeden resellercı tostu dıyen,ok dıyıpde lafında durmayanlar utansın.
konu kıtlenırse memnun olurum.bu konuya daha cvp yazmayacagım.herkese ıyı calısmalar.
Herşeyi zaman gösterir bekir a.ş hadi göster kendini tostcu olmadığını kanıtla o arkadaşta lafını yutsun hadi bakalım seni bu piyasada görmek bizi mutlu ediyor bende .org ve .net i regledim neme lazım alırlar felan konu olmayalım buralara neyse herkese iyi forumlar.