aynı kişiler bendende kiralık sunucu talebinde bulundular şu an ödeyemeyiz 15 inde olsa olurmu dediler bende r10 da olduklarından güvenip sunucuyu sipariş verdim ve sunucuyu kendilerine teslim ettim 15 i geçti adamlar piyasada yok sonra 4-5 gün içinde msnde yakaladm bana o biz değiliz gibisinden bişeyler söyledi. Msnim başka birinin elindeydi dediler. Bir Şirket Msn i nasıl başkalarının eline geçer anlamıyorum.R10 dada pm ile söyledim biz değiliz dediler. Bu işten dolayı berksehost gözümden düştü.
Bu yazışmalar
alanaditescil´isimli üyeden Alıntı
Dostum benden sunucu aldın ödemeyi 15 inde yapacam dedin güvendik sana 22 si oldu hala ortada yoksun. nasıl iş yapıyorsun sen böyle.
beksehost´isimli üyeden Alıntı
arkadaşım ne sunucusu biz hep kendi colocation makinelerimizi kullanırız sunucu nerden çıktı? alanaditescil´isimli üyeden Alıntı destek@berksehost.com bu senin değilmi kardeşim sen gelip benden amd 2600 512 ramli makina sipariş vermedinmi 5-6 temmuzda sonra 15 inde ödeme yapabilirim dedin. demedinmi ? beksehost´isimli üyeden Alıntı
kardeş bizim mailler 2-3ü gibi hacklendi ama 5-6sında bende idi ben vermedimki sipariş ben sadece colocation çalışırım ve 2,6hayatta kullanmam makinelerimde 4gbde ram var:S