Reseller hostculardan ne çektiniz ? Biraz insan kendi düşünmeli değilmi ama ? Sen tutupta 100 mb web alanı 10 $ a alırsan tabiki yaramaz 2 yıl boyunca Reseller ile satış yaptım hiç bir müşterimde kaybolmadı, şikayette gelmedi adam gibi bir yerden reseller aldım sattım bu sene yine aynı yerden vps aldım şimdi vps ile satış yapyıroum. kendimize ait bir matbaa mız var vergi dairesine gidip medya hizmetleri olarakda ünvanda değişiklik yaptım müşterilerime hosting satıyorum ve faturamı kesiyorum... İnsan biraz kendi düşünmeli sınırsız web alanı filan bunlara kanıp alıyorsa. şunu da belirteyim hosting sitem kapalı çünkü şuanlık müşterilerime yetişiyorum. daha fazla olursa baş edemeyeceğim bunuda biliyorum bu yüzden şuanda sabit 30 tane müşterim var bunlarda vps masrafını rahatlıkla kaşılıyor. Bu arada herkesin kızdığı şeyide söyleyeyim çekinmiyorum öğrenciyim okuyorumn ama oradan aldığım para ile geçiniyom desem yalan olur vps masrafını müşterilerden alıyor server yönetimi hakkında serverde denemeler yapıyorum... bu arada herzaman derler yaz ayı gelince hosting satıp kaybolan veletler diye ben bu tanıma uymuyorum 3 yıldır satıyorum satıcamda bu benim yasal yaptığım bir olay. acaba ben sizin dediğiniz tanıma uyuyormuyum ?