web_master adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret hayatinda boyle yukselmeler dusmeler oluyor, bu ticaretin dogasinda var, yuksekteyken benim sirtim yere gelmez artik deyip, yanlis davranis ve icraatlara kalkisinca bir an da kendini yerlerde bulursun. ufuk arkadasimizda umarim bu olaydan kendine bir ders cikarmisir. boyle ufak tefek dersler olmasa zaten ticari hayatta basari cok zor. kendisine gecmis olsun diyorum, umarim bunu cabuk atlatir.

Ufukbey Sağlık Sorunları Olduğu İçin tlf vs aracılığıyla kendisine ulşamadık.Tamamen İletişim Kopukluğundan ve benim derdimi tam olarak ifade edmememden dolayı bu olay yaşanmıştı. Yoksa Ufukbey Patronumun sözleşmeyi şart koyduğunu ve bilir kişi oalrak beni atadığını yeni öğrendi. Önceki P.m Diyaloglarımızda Direk Alıcı Olarak Beni Bildiği için Sözleşmenin önemli polmadığını hizmetin önemli olduğunu vurgulamaya çalışmış

Dediğim gibi iletişim kopukluğu yüzünden yaşanan bu olay Çözülmüştür.UfukBey İle Kurduğumuz Diyaloglardan Sonra Diyebilirim ki Hiçbir Düşüş Yaşanmamıştır Aksine Kurumsal Bir Kimlik Kazanma Yolunda Hızla İlerlediğinide Söyleyebilirim.