Kurumsal calismayan hicbir firma basariyi yakalayamaz. Kurumsallik sadece kurumlara has degildir tabi. Belirli ilkelere bagli kalinarak yapilan her is basariya ulasir. Kurumsal mantikla calisan firmalar promosyonsuz bir sekilde halen ayaktadir. Ve bizden once bu degisim surecinin yasandigi her ulke gibi fiyatlar dustugunde artacak talebi gozonune alarak bu pazarda yine payini alacaklardir. Sonradan acilan DC'ler turkiyedeki tum forumlarina musteri(!)lerini gonderselerde faydasi olmayacaktir. Turkiyenin kalitesinden suphe olmayan bir forumunda ve DC sahibi bir firmaya ait news sunucuda insanlar hosting yada sunucu kiralamak icin soru sorduklarinda musteriler fikir beyan eder. Hic bir yerde sormadan "x firmasi dehset dc kurmus. bir gorseniz. eskiden sirtimla tasirdim. simdi asansorle tasiyoruz..vs" seklinde reklamasyona gidilmez. Kayit formunu doldurabilecek kapasitede her forum uyesi bunun basit bir reklam oldugunu anlar.

Kaliteli hizmet verenler bu isin kompedani olmamis musterileri sayesinde buyuyecektir. Gonlumden gecen pazarda bircok firmanin olmasi. Insallah olacaktir.

Her konuyu heryerde konusmanin dogru olmadigina inancimdan oturu yorumdan uzak, sadece konuya degisik acidan bakmaya olanak veren fikir sunmayi konuyu uzatmaktan daha uygun buldum.