Banlamak konusunda zaten seninle konustugumuzda çıkmış karardı bu 1
Madem sunucu r10 la alakali olmayacak,o zaman da kullanicilarin burasiyla ilgili bir olmayan bir sunucuda oynayip burada sikayet etmeleri neden bu sunucuyu alakadar etsin bu 2
r10 ile alakali olmayan bir sunucuya karsisin,madem adamlar konu actı diye banlanamaz,o konuları açtı diyede sunucu kapattırılamaz dediğin gibi r10 ile alakası yok bu 3
eğer bu sunucu r10 ile alakalı denirse ve cs için başlık açılamaz diye bi kural varsa,bu bir forum kuralıdır ve yapıldığı takdirde forum kuralları ihlaline girer bu 4
seninle bunları 1 ay önce kadar konuşmuştuk sıtkı,şimdi 180 derecenin tavrını anlayamadım. Ayrıca bazı kurallar uygulanırken sanırım bunu tekel olarak sen alamassın,senin tek kişilik muhalefetin neden onlarca insanın eğlencesine mani oluyor bunu anlayamadım.
Sunucu işi ile pek alakam olduğu söylenemez,sadece yazdıklarını okuyunca cevap verme gereği duydum.
valla abi 1 ay önce ne konuştuk hatırlamıyorum ama hatırladıgım kadarıyla evet düzgün bir uygulama yapılırsa açılabilir dedim.Yine diyorum bunu. Ben fikir eleştri ve gözlemlerimi sundum.Sen olgun bir insansın ona göre bir organizasyon yaparsanız çok iyi olur.Ayrıca onlarca insanın eğlencesine bireysel olarak mani olmak değil bu.Onlarca insan olayın eğlence kısmını düşünürken bazıları forum düzeninide düşünmek zorunda,şuan çıplak karılarla sohbet edilecek bir oda açalım diyelim yine onlarca talep olacaktır

ama bu forum düzenine aykırıdır.Ben bunu yapmazsam sen bunu yapmazsan yeni nesil forumu ne hale getirir.Yanlış birşey yaptığımı yada söylediğimi düşünmüyorum.