Kısaca anlatayım:
Oldukça basit bir script, ziyaretçi girecek siteye, ilgili bölümden kaydını yaptıracak, kayıtta benim belirleyeceğim seçenekler olacak (ad,soyad,adres,tel vs.) daha sonra mail adresine onay maili gidecek, 1 hafta içerisinde onaylanmaz ise üyelik bilileri silinecek, veya admin onayı da olabilir illa mail onayı şart değil, ama ikisi de olursa daha güzel olur tabii ki

Mailden onaylandıktan sonra sistemde bilgileri görünecek.
Sistem dediğim ise:
Ziyaretçi girecek siteye ve ilgili yere tıkladığında sisteme kayıt olmuş kişilerin listelerini görecek. (yanlarında diğer bilgiler olmak üzere)
Ayrıca bir köşede arama özelliği istiyorum. Mesela adam oradan İstanbul diyer seçecek ve kayıt sırasında şehir olarak İstanbul'u seçenler çıkacak, İstanbul'dan bir ilçe daha seçecek ve o ilçeyi işaretleyenler listelenecek sadece.
Aslında basit bir listeleme script'i diyebiliriz. Bu arada php olacak.
Tasarımını kendim yapabilirim yani tasarım öenmli değil, yalnızca kodlama lazım bana.
Script yıllarca kullanılsa bile hiçbir sorun yaşamazsınız, ne bir açık oluşur, ne de bir hata verir, veritabanında hiçbir sorun meydana gelmez, ufak çaplı saldırılarda sorun yaşamazınız, script'in sağlamlığı konusunda garanti veriyorum diyebilen arkadaşlar pm ile mesaj gönderirlerse ve mesajlarına ücret - süre ve birkaç referans eklerlerse sevinirim.
Veya piyasada araştırdım ancak bulamadım, piyasa da bu tarz bir script veya ufak birkaç rötuştan sonra bu şekle benzeyebilecek bir script bilen birisi var ise ve bana bildirirse çok daha mutlu olurum.
Saygılar...