Şiddet olayları kurtlar vadisi yüzünden bence
sebebine gelince sanki polat alemdar gerçekmiş gibi kabullenmiş millet
saroşun biri arabayla polis ten kaçıyor sonra yakalanıyor soruyorlar sarhoşa sonunda yakalancağını düşünmedinmi neden kaçtın
cevap: Sonunu düşünen kahraman olamaz
birde sarhoş şivesi ile söyleyince gülmekten yerlere yattım
bi şehrimizde göstericiler eylem yapıyor pkk yanlıları yani. ordan bi vatandaş 30 yaşlarında kamera ya diyorki burdan polat alemdara sesleniyorum gelsin burda gözleri ile görsün olayları müdahale etsin
yuıh dedim **** bu ne ya
deniz akkaya sarhoş olarak polise yakalanıyor kafada kıyak ya polat alemdarı arıyor belki polis üzerinde etkisi olurda kurtarır beni bu durumdan diye
düşünün artık iş çığrından çıktı
kardeşim liseye gidiyor diyor abi herkes ben polat ben tombalacı ben testere laz ziya piskopat erdal hüsrev vs diye kendine bi lakap takmış vadidikeriler gibi davranışlar sergiliyor gözlerimlede şahit oldum
polat alemdar dizi yüzlerce adam öldürdü buna rağmen mahkemede haklı bulundu vatansever ilan edildiya işte millet o noktadan sonra ne yapsam yanıma kalır vatan millet için yaptım derim vs piskolojisine girdi
bu dizi harbi çok kötü etkiledi çocukları
yakında banka soyan arabalar bomba koyup patlatan suikast yapan suçluları mahkemeye deyile kendileri yargılaıp infaz eden vs gençleri haberlerde görüseniz şaşırmayın. hatta şöyle bile diyebilir vatan sağ olsun herşey vatan için sonunu düşünen kahraman olamaz vs kv özdeyişleri
bende diziyi severek izlerdim tüm bölümleri izledim ama şimdi keşke böyle bir dizi olmasa idi demeye başladım okullardaki olaylardan sonra