:P bune ancak bunu gösteririm ben ya bir is arıyoruz dedik issiz olanlar is olsun diye bir seyler yazdı kardeşim is veriyormusun hayır ozaman neden karayıcı yorum yapıyorsun heryerde olurmus böyle insanlar allah buyukmuş evet ALLAH buyuk artı onu ben hız bir sekilde yazdım neyse öyle böyle bir iki kelime hatası olmuş ola bilir ne yani sen bir insan hakkında bu kadar basit kara vere bilecek kadar ilerisini gören birimisin eger bu kadar ileri gören biriyusen sen git bence hazine bonası gib islerle ugras daha karlı çıkarsın lutfen is veriyorsan yaz yok eylence içinde bosver gitsin ok canlarım darılmayın ama zorla sinirlendiriyorsunuz beni bak bu yazıdada hiç bir noktalama isareti koymadım :P ben edebiyetcı degilim burdakilerde noktalma isaretlerin konturol eden uzman degil neyse uzatmaya gerek yok
Sen bakma bunlara bir baltaya sap olamamış insanlar başkasının mezhiyetlerine laf atarmış. Umursama iş aramak en doğal özgürlüktür. Umarım aradığını bulursun.
O sana ilk okulu baştan oku diyen kişiyede şunu söyle H4k4nn diğe birşey türkçede yoktur. A yerine 4 yazmak türkçeyi kirletmenin 1. sebebidir. İnsan başkalarına çemkirmeden önce ilk olarak kendine bakıp ayağını denk almalıdır. Eşek hoşaftan anlasaydı ilk olarak tanelerini yerdi.